• Obnovljeno
Električni Obrvu Trimerom, Električni Obrvu Epilator je Izuzetan i Compact Izgled Guraj Tip Prekidač Dizajn Lica Uklanjanje Dlaka Brijač za Dom za Putovanja

Električni Obrvu Trimerom, Električni Obrvu Epilator je Izuzetan i Compact Izgled Guraj Tip Prekidač Dizajn Lica

Ocena posetioca:
KM 7.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Moć spašavanje i trajna, jedan AAA baterija može se koristiti za bar za jednu godinu.U sekač glava može biti direktno rastavljen i oprala, što je više higijenski i zgodno.Izuzetan i compact izgled, može se staviti u džep kad izlazimo, ne zauzimaju prostor.Uvozi nerđajućeg čelika oštrice i tanak zaobljeni oštrice koristiti snagu da se uvuku da izolujemo kožu bez boli kožu.Push tip prekidač dizajn sa jednu tipku start, to je vrlo jednostavan i zgodan koristiti.Karakteristika : 1. Uvozi nerđajućeg čelika oštrice i tanak zaobljeni oštrice koristiti snagu da se uvuku da izolujemo kožu bez boli kožu.2. Moć spašavanje i trajna, jedan AAA baterija može se koristiti za bar za jednu godinu.3. Push tip prekidač dizajn sa jednu tipku start, to je vrlo jednostavan i zgodan koristiti.4. Izuzetan i compact izgled, može se staviti u džep kad izlazimo, ne zauzimaju prostor.5. U sekač glava može biti direktno rastavljen i oprala, što je više higijenski i zgodno.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Obrvu Trimmer Color : Pink Material : ABS, Metal Rated Moć : 0.5 w Battery Tip : 1 x AAA Baterija (Nije Uključena ) Paket Listu : 1 x Host1 x Brush1 x Obrvu Comb Note : mašina ne počneš : Molim te provjeriti da li baterija je instaliran, ako je instaliran, molim te, pokušaj novi akumulator.Nedovoljno energije mašine : može biti izazvana nedovoljno baterije, molim te zamjeniti bateriju.Odbijanje nije čista : oštrica možda neće biti instalirana u pravu pozicije, molim te re-instalirati jednom, ako iskoristiš to već dugo vremena, molim te zamijeniti oštrica.

Karakteristike prijedloga

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eyebrow TrimmerColor
Material:
ABS, Metal
Rated Power:
0.5w
Battery Type:
1 x AAA Battery (Not Included )
Package List:
1 x Host :
1 x Brush :
1 x Eyebrow Comb :
The machine does not start:
 Please check whether the battery is installed, if it is installed, please try a new battery.
Insufficient power of the machine:
 It may be caused by insufficient battery power, please replace the battery.
Rejection is not clean:
 The blade may not be installed in the correct position, please re-install once, if you use it for a long time, please replace the blade.

Kupci po svom izboru

Novo je.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Slobodno primite sve nove ponude prije drugih.