• Obnovljeno
Evonecy Vozilo Ventilacije Hladnjak, Auto Ventilator 2V 0.5 W za Auto(Solarne auto Fan_Small Odbor je, Pisa Leaning Toranj Tip)

Evonecy Vozilo Ventilacije Hladnjak, Auto Ventilator 2V 0.5 W za Auto(Solarne auto Fan_Small Odbor je, Pisa Leaning

Ocena posetioca:
KM 8.03

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Detoksikacija funkcije.Ako temperatura u autu je previsok, to će objaviti 20 puta višak toluen.Sa funkcije detoksifikaciju, smanjenje temperatura može smanjiti toluen oslobodi, pruža freshing zrak okruženju.Proizvod je funkcije hlađenja, deodorizing, detoksifikaciju, defogging u po kiši, i štiti električne uređaje u autu.Pogodan za generala‑svrhu modeli.Zdravo, energiju‑spašavam, aero je dobar za zdravlje, uz to, auto će biti cool i gorivo‑efikasan.Zaštiti električne aparata i smanjiti temperatura u kola da zaštiti performans i život električne aparata i elektronske stvari.Karakteristika : 1. Proizvod je funkcije hlađenja, deodorizing, detoksifikaciju, defogging u po kiši, i štiti električne uređaje u autu.Pogodan za generala‑svrhu modeli.2. funkciju.Ako temperatura u autu je previsok, to će objaviti 20 puta višak toluen.3. Sa funkcije detoksifikaciju, smanjenje temperatura može smanjiti toluen oslobodi, pruža freshing zrak okruženju.4. Zaštiti električne aparata i smanjiti temperatura u kola da zaštiti performans i život električne aparata i elektronske stvari.5. Zdravo, energiju‑spašavam, aero je dobar za zdravlje, uz to, auto će biti cool i gorivo‑efikasan.Kako da Koristim : 1. Instalirati ventilator na prozoru glass2. Ventilator funkcije se mogu biti automatski se okrenula na pod sunlight Specification : Iteam Tip : Auto Auspuh Fan Weight : Povrsine. 328g / 11.6 oz Voltage : 2 VPower : 0.5 WProduct Materijal : ABSSolar Vijeće : Monocrystalline silicon Product Veličine : Povrsine. 15 x 11 x 6 cm / 5.9 x 4.3 x 2.4 u Paketu Listu : 1 x Ventilator 1 x Manual1 x Brtvljenje Tape Note : 1. Ovaj proizvod izjava : To je solarne energije ventilacijski, sa moć od 0,5 watts.Ne mislim da to je elektricni fan.Glavni je funkcija da ocistimo.Prozor je instaliran sa protiv krađe, to ne može biti čvrsto zatvorena.Stoga, kupac koji je instaliran u anti‑škripcu ruku, kupio auto prozor i rekao da je auto prozor je zatvoren čvrsto, molim te smisliti rješenje za sebe.2. Dokle god postoji sunca na će pobjeći brzo,10 minuta može oduzeti štetnih gasova u autu.

Karakteristike prijedloga

Iteam Type:
Car Exhaust Fan
Weight:
Approx. 328g / 11.6oz
Voltage:
2V
Power:
0.5W
Product Material:
ABS
Solar Panel:
Monocrystalline silicon
Product Size:
Approx. 15 x 11 x 6 cm / 5.9 x 4.3 x 2.4 in
Package List:
1 x Exhaust Fan  :
1 x Manual :
1 x Sealing Tape :
1. This product statement:
It is solar energy ventilating, with a power of 0.5 watts. Don't think it's an electric fan. The main function is to ventilate. The car window is installed with anti‑pinching, it may not be closed tightly. Therefore, the buyer who has installed the anti‑pinch hand, bought the car window and said that the car window is not closed tightly, please think of a solution by yourself.2. As long as there is sunlight on it will run fast,10 minutes can take away the harmful gases in the car.

Kupci po svom izboru

Novo je.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Slobodno primite sve nove ponude prije drugih.