• Obnovljeno
JingooBon Ekran Zaštitnika u Skladu sa iPhone 11 /XR [2 Piva], Debelo Staklo [Haptic Diraj] Narav Čašu Film Anti-Otisak/Ogrebotina u Skladu sa iPhone11 (6.1 cm)

JingooBon Ekran Zaštitnika u Skladu sa iPhone 11 /XR [2 Piva], Debelo Staklo [Haptic Diraj] Narav Čašu Film Anti-Otisak/Ogrebotina

Ocena posetioca:
KM 42.98

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

【2 Komada : Ispred】 - Posebno napravljeno za i Phone 11 /XR (6.1") sa precizan repove.Pokriva ekran od tvog telefona sa utvrđeni stakla koje pruža potpunu zaštitu za svoju i Phone11. 【Za i Phone 11 Samo】- Ove ekran zaštitnici za i Phone 11 (6.1").Ne uklapa i Phone 11 Pro Max (6.5") ili i Phone 11 Pro (5,8 se"). 【Lice, ID s ekranu?.Zbog zaobljeni ivici i Phone dizajn, i da povećam kompatibilnosti sa vecini slucajeva, debelo staklo ne pokriva cijelog ekrana.To je efikasan za sprečavanje ključa i ljušti na rubovima. 5. Zašto ekranu zaštitnik bijelo ivice?.IPhone ima 2.5 D zakrivljeni krajevima oko ekranu, ali zbog nepravilnosti u proizvodnji, ne sve iphone ima tačno 2.5 D zakrivljeni ivice.Tamo su, zaista malo razlika na zakrivljeni ivice drugačije iphone iz različitih proizvođača.Međutim, svi Jingoo Bons ekran zaštitnici su strogo proizvodi da stane 2,5 D izliječen ivice.Kao rezultat toga, možda ćeš naći bijele ivice oko ekran zaštitnik.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru

Novo je.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Slobodno primite sve nove ponude prije drugih.